تین نیوز | مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور درباره خدماترسانی به مصدومان فاجعه منا و انتقال جانباختگان این فاجعه، گفت: آماده ایم امدادرسانی و هرگونه خدمات لازم به مصدومان این حادثه انجام شود که در این زمینه منتظر ابلاغ دولت هستیم.
به گزارش خبرنگار تین نیوز رحمت الله مه آبادی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای داخلی الکترونیک هواپیمایی، گفت: آنچه که در آسمان اتفاق می افتد از جمله خدمات فرودگاهی و ناوبری هوایی، نشست و برخاست و حرکت هواپیماها در فضای کشور، از خدمات الکترونیکی برخوردار است که نماد آن در ایمنی پروازها و خدمات مناسب فرودگاهی جلوه گر می شود.
وی با بیان اینکه اگرچه مهندسان ما در پس این فعالیت ها پنهان هستند اما حاصل تلاش آنها را می توان در عملکرد درست این سیستم ها مشاهده کرد، گفت: پس از بمباران پایگاه یکم شکاری ارتش جمهوری اسلامی ایران، به سیستم های کمک ناوبری و رادارهایی که در باند 29 چپ، و در محدوده متعلق به نیروی هوایی مستقر بودند، آسیب جدی وارد شد و پس از آن در دوران تحریم قرار گرفتیم.
بقیه خبر در ادامه مطلب
مه آبادی افزود: از همان روز تعمیرات اساسی این سیستم ها آغاز و در دوران تحریم این فعالیت ها ادامه داشت تا جایی که موفق شدیم تعمیرات اساسی دستگاههای هوانوردی و اویونیک را انجام دهیم و اکنون که در دوران پساتحریم هستیم با شکوه از آن دوران یاد می کنیم.
وی تصریح کرد: خوشبختانه وارد دوران پساتحریم میشویم و میتوانیم در حوزه خدمات ناوبری، هوایی، نشست و برخاست خدمات فرودگاهی و خدمات الکترونیکی فناوریهای به روز را وارد کشور کنیم، ضمن آنکه هم اکنون نیز دستاوردهای مقاومت در عرصه الکترونیک و ارتباطات هوانوردی بسیار زیاد است.
برای وصول مطالبات به ایرلاین ها فشار نمی آوریم
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه شرکتهای هواپیمایی در حال حاضر 600 میلیارد تومان به شرکت فرودگاههای کشور بدهکار هستند، گفت: در وصول مطالبات خود جدی هستیم و اگر این مطالبات را وصول نکنیم، باید بپذیریم که خدمات فرودگاهی را کاهش دهیم، که این موضوع مورد قبول نیست.
وی با اشاره به اینکه این روزها در فصل کم مسافر قرار داریم، گفت: با هماهنگی هایی که با سازمان هواپیمایی کشوری و شرکتهای هواپیمایی داشتیم، به سمتی حرکت میکنیم که طلب جاری از ایرلاینها نداشته باشیم و مطالبات معوق هم به تدریج کاهش یابد.
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور افزود: به هیچ یک از ایرلاین ها فشار نمی آوریم بلکه از آن ها تقاضا داریم که انضباط مالی داشته باشند تا بتوانیم به آنها خدمات فرودگاهی ارائه دهیم.
وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه در حوزه فرودگاهها به دلیل توانمندیهای داخلی اجازه ندادیم تحریمها مانع مهمی برای فعالیتهای ما باشد به طوری که در دوران تحریم بهترین سامانهها را در کشور نصب و به بهرهبرداری رساندیم، گفت: در حوزه راداری، مشکلات ما جدی بود اما توانستیم سیستمها را به روز کرده و برخی قطعات را داخل بسازیم.
مه آبادی با اشاره به اینکه نوسازی تجهیزات و پذیرش ترافیک هوایی در دوران پساتحریم از هدفگذاریها ما در این عرصه است، گفت: در حوزههای نشست و برخاست هواپیما در رادارهای سطحی برنامههای مشخصی درنظر گرفتهایم.
وی با بیان اینکه برنامه داریم 250 میلیون دلار تجهیزات ناوبری،کمکناوبری و راداری خریداری کنیم، تصریح کرد: بخشی از قراردادها در این حوزه منعقد شده است، برخی هم در مرحله مشخصات فنی قرار دارد تا به مناقصه بگذاریم.
مه آبادی با اشاره به حادثه تلخ منا گفت: فاجعه منا اتفاق نامبارکی بود که رخ داد، اما تلاش کردیم به سرعت برنامهریزیها در این عرصه انجام شود.
وی با اشاره به اینکه ستاد بررسی به سرعت در دولت تشکیل و شرکت فرودگاههای کشور اعلام آمادگی کرد که هرگونه خدمات لازم به مصدومان این حادثه، امدادرسانی و از این قبیل انجام شود، گفت: ما پیشنهاد هرگونه خدمت را به سازمان هواپیمایی کشوری ارائه دادهایم و منتظر ابلاغ دولت هستیم.
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور تصریح کرد: آماده اعزام پروازهای فوقالعاده به عربستان هستیم و مشکی در این زمینه نداریم.
یادآور می شود همزمان با در سالروز جهانی الکترونیک هواپیمایی، نمایشگاه تجهیزات الکترونیک هواپیما، در راستای ارائه دستاوردهای متخصصان داخلی در بخش هوانوردی و فرودگاهی در محل شرکت فرودگاه های کشور برگزار شد.